středa 21. srpna 2013

Day 53 - stones a tak

Dneska pro nás nebylo ve škole dostatek práce, a tak nás vyslali kulturně se vzdělávat. A sice na výlet do Salisbury a Stonehenge.
Jste excited ze Stonehenge? Nebuďte! Je to jen pár velkých kamenů v kruhu. Jelikož jsem tam byla už před pěti lety a své zklamání si zažila tehdy, dneska to bylo v pohodě, jelikož jsem žádná očekávání neměla. Jo, jasně, je to neuvěřitelné a záhadné, jak se tam ty kameny dostaly a jaký byl jejich účel, ale pohled na tuto památku není prostě tak vzrušující jako celá story kolem toho.
Nicméně i přesto se tam chce asi každý podívat jen proto, aby to viděl na vlastní oči, udělal si fotku a mohl říct, že tam byl, chápu :))
A Salisbury bylo menší městečko poblíž. Docela pěkné s malou čistou řekou protékající městem, a katedrálou s udržovanou zelenou trávou propiknikjakostvořenou (jak jinak). Ale opět nic, bez čeho bych se neobešla.

Here we go

Pán asi nerad žádá kolemjdoucí o foto, a tak si vozí stativ :D

V Salisbury u řeky jsem našla tady takové berries, mňam! Ty největší byly ale mimo dosah, musela bych za kachničkama do vody, abych se k nim dostala :D

U řeky v Salisbury




Žádné komentáře:

Okomentovat