pátek 9. srpna 2013

Day 41 - moving out, moving in

Dnešní den byl ve znamení balení, stěhování a vybalování. A jelikož jsem přešla na self-catering typ bydlení, musím si nakoupit veškeré základní potraviny a zásoby. Dnešek jsme strávili nakupováním těchto věcí do domácnosti a pořád mi něco chybí! Anyway... :)


4 komentáře:

  1. Ahoj! Teď nevím, jestli je to vhodná otázka, ale jsem prostě zvědavá :-) Jak to že se stěhuješ? Bydlení ti nevyhovovalo? Jinak, děkuju za příspěvky, vždycky si je hrozně ráda přečtu a podívám se na fotky! A taky hrozně obdivuju tvoji vytrvalost. Já jsem se o "deník" pokoušela na začátku, ale vydržela jsem denně psát asi tak 14 dnů..

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ali! :) Tak zrovna jsi to s tou vytrvalostí zakřikla - zapomněla jsem napsat včera večer, tak to jdu rychle dohnat :D
    Stěhuju se proto, že moje landlady se změnila z hodné milé paní na pěknou bitch. Podrobnosti později, až se na podzim třeba sejdeme, a ty mi zase povykládáš zážitky z Londýna :) Doufám, že se máš dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. I přesto máš s vytrvalostí pořád navrch! :-) No teda, to jsou mi věci! Tak držím palce, ať se ti v novém líbí! Já se mám fajn, rodina je milá, jsem v Londýně.. Měla jsem asi dost štěstí :-D Tak doufám, že tu nedojde k tak dramatické změně jak u tebe!
    Moc ráda bych se s tebou sešla, dost by mě i zajímal celý ten Erasmus program, přes který jsi jela, musím od tebe vyzvědět víc :-).A kdy se vracíš? Na začátek semestru? Nebo můžeš zůstat dýl? Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak si užívej Londýn! Ale už se ti to krátí, ne? Kdy se vracíš? Já jsem tady do konce září a potom zpět do školy, zůstávat dýl nechcu - vybrala jsem ti Erasmus pře léto právě proto, abych nezameškala semestr a nemusela prodlužovat studium :) Sejít bychom se určitě mohly, ale jsem realistická - až se vrátím, bude to naprosto šílené a busy, ale můžeme to zkusit :D

    OdpovědětVymazat